naish sup hellenic cup 2012 27 6

Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για τις 21-22/7/12 αγώνας του Naish SUP Hellenic Cup 2012 στο λιμάνι του Γαυρίου και στην παραλία του Αγίου Πέτρου στο νησί της Άνδρου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με τον άνεμο σταθερά στις μωβ αποχρώσεις του πίνακα της έντασης και την ήξεις-αφήξεις απάντηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Άνδρου στην σχετική μας αίτηση, αποφασίσαμε την αναβολή του αγώνα. Συγκεκριμένα η απάντηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου δεν ήταν αρνητική, αλλά μας παρέπεμψε στη διαδικασία του ότι ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες την ημέρα και ώρα εκκίνησης του αγώνα, θα αποφασίσουμε .

Προκειμένου να σταματήσουν τα τηλεφωνήματα για το αν θα ταξιδεύσουν προς την Άνδρο οι 28 αθλητές, που έχουν υποβάλει δήλωση συμμετοχής και για να μην βρεθούμε προ απροόπτου τη στιγμή της εκκίνησης, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε τον αγώνα. Οι ημέρες είναι δύσκολες και τα λίγα έξοδα που θα κάνει ο οποιοσδήποτε μετρούν διαφορετικά.

Για το νησί μας η διοργάνωση αυτή ήταν μια ημέρα γιορτής, καθώς δεν γίνονται συχνά τέτοιες εκδηλώσεις. Όλοι περίμεναν να δουν ξένους αθλητές και έναν αγώνα στον τόπο τους. Παρόλα αυτά δεν στενοχωριόμαστε για τα έξοδα και τις προετοιμασίες που έγιναν, για τις προσκλήσεις που είχαν δοθεί και τις αφίσες που καλούσαν τον κόσμο του νησιού στον SUP αγώνα της Άνδρου, παρά μόνο για τα παιδιά, τον Λεωνίδα, τον Χρήστο, τη Λέα, τη Δωροθέα, τον Κωνσταντίνο, τον Νίκο, τον Γιάννη, που μερικά είχαν αγοράσει με πολλές δυσκολίες SUP σκάφη για τον αγώνα. Τους υποσχόμαστε όμως καθώς και σε όλους όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή ότι ο αγώνας θα γίνει. Σύντομα η επιτροπή θα σας ενημερώσει και θα ανανεώσει την νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Η οργανωτική επιτροπή
Γιώργος Φράγκος
Δημήτρης Κωνσταντής

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts