naish sup hellenic cup 2012 27 6

Naish SUP Hellenic Cup 2012
3rd Stop “Meltemi Watersports Μυλοπότας Ίος”
25-26 Αυγούστου

Στη σκιά του αναβληθέντος αγώνα στον Αγ. Πέτρο της ΄Άνδρου μετά την σχετική απαγόρευση του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο νησί, αλλάζουμε προορισμό.


Πορεία νοτιότερα για το 3rd stop του Naish SUP Hellenic Cup 2012 στo "Meltemi Watersports Club"στο γραφικό νησί της Ίου.

Ο Peter Bramwell και η ομάδα του έχουν κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες και περιμένουν όλους του SUPers στο νησί. Δεν είναι μόνο έτοιμοι όσο αφορά την φιλοξενία στο camping, αλλά και στο ξενοδοχείο 50 μέτρα από την παραλία και τον χώρο που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ούτε για τις προετοιμασίες και τα δυνατά parties που θα ακολουθήσουν το διήμερο του Naish SUP Hellenic Cup 2012.

Είναι η αγωνιστική προετοιμασία που έχουν κάνει πολλοί Άγγλοι SUPers που αφού είδαν τις σχετικές φωτογραφίες και τα άρθρα μέσω του διαδικτύου, επιθυμούν την πολύτιμη πρόκριση για να επιστρέψουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο και να περάσουν τον μοναδικό Ισθμό της Κορίνθου.
Οι διεκδικητές της πρόκρισης για το speed crossing του Ισθμού της Κορίνθου, όχι μόνο από πληροφορίες αλλά και λόγω της καλοκαιρινής περιόδου προπονούνται αδιάκοπα, ακολουθούν προγράμματα ακόμη και διατροφής.

Το επίπεδο έχει ανέβει και αναμένονται δυνατές μάχες και τερματισμοί στήθος με στήθος ανάμεσα στους παλιούς και στους νέους διεκδικητές σε όλα τα event που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο.

Περισσότερες πληροφορίες για την μεταφορά, την διαμονή τον αγώνα και οτιδήποτε άλλο, καλέστε :

Λίνα - 6986502629
Peter Bramwell - 6932153912
Κυριάκος - 6986486545

Ειδικό δελτίο τύπου με αναλυτικές πληροφορίες, entry form και όλα τα αναγκαία θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι.

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts