Topic-icon Μήπως κάποιοι από εμάς το έχουν παρακάνει???

"Καταγγελία: Ασυνείδητοι σερφάρουν ανάμεσα σε λουόμενους στην παραλία Αρτέμιδας "


www.irafina.gr/katangelia-asiniditi-serf...alia-artemidas-foto/

Μήπως κάποιοι από εμάς το έχουν παρακάνει?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

H αλήθεια είναι οτι κάποιοι όντως το παρακάνουν. Απομακρύνονται απο την ακτή και κολυμπάνε σε θάλασσα που όλοι ξέρουν οτι έχει ρεύματα και αέρα πάνω απο 5 μποφώρ. Κανείς σέρφερ ή γουίντσέσφερ δεν μπαίνει εάν δεν έχει αέρα 4-5-6-7 + μποφώρ μαζί με το αντίστοιχο κύμα και σίγουρα δεν έχει κτυπήσει ποτέ κανένα λουόμενο. Αυτά που λέει το άρθρο είναι ανυπόστατα και πουθενά στη Λούτσα (Από το ΑLBATROSS-της ΦΡΕΥ έως το Περίπτερο του Αναπήρου ) δεν έχει σημαδούρες για είσοδο και έξοδο μηχανοκίνητων σκαφών,ούτε ράμπα καθέλκυσης ,ούτε σημαδούρες για το όριο των κολυμβητών. ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ οι γουιντσέρφερς προσέχουν ,όχι μόνο τους λουόμενους όταν μπαίνουν ή βγαίνουν και δεν έχουν ταχύτητα , αλλά και άλλους γουιντσέρφερ στα ανοιχτά. Ας πάνε μια μέρα με 5+ μποφώρ και θα το διαπιστώσουν και οι συντάκτες του άρθρου. Τέλος ας μας πεί κάποιος εάν η χρήση του ντούς -εκεί κοντά στις ρακέτες και το ναυαγοσώστη- είναι δημόσια ή ιδιωτική ?

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kondimas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Από την μία, οι περίεργοι που το να γκρινιάζουν το έχουν χόμπυ, δεν θα σταματήσουν ποτέ την κλάψα και την γκρίνια, ότι και να γίνει!
Από την άλλη είναι άτομα που ενώ μαθαίνουν ακόμη, επιλέγουν λανθασμένα να ανοιχτούν, με συνέπεια να τους παίρνει το ρεύμα και να τους πετάει μέσα στους λουόμενους. Και αντί να κατέβουν από το σανίδι, επιλέγουν να προσπαθούν να σηκωθούν ανάμεσα σε παπουδογιαγιάδες.

Θέλει λίγο κοινή λογική και από τις 2 μεριές!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts