Topic-icon Βοήθεια στα νησάκια

Σήμερα, 19-09-2018, κάνοντας σερφάκι δεξιά από τα νησάκια, στη Λούτσα, αποσυνδέθηκε ο σύνδεσμος από το extension, παραμένοντας, όμως, στο σκάφος. Παρά τις προσπάθειές μου, ήταν αδύνατο να επανασυνδέσω το σκάφος με το rig, οπότε άρχισα να καλώ σε βοήθεια, φωνάζοντας και κουνώντας τα χέρια προς διερχόμενους χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο πριν αρχίσω να απογοητεύομαι, σταμάτησε ένα παιδί και για καλή μου τύχη με βοήθησε. Άρη που μπήκες από τον Αίολο σ ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου και να είσαι καλά. Τέτοιες προσπάθειες βοηθούν στην ανάπτυξη κλίματος αλληλοβοήθειας στις δύσκολες συνθήκες που μπορεί να προκύψουν μέσα στο νερό.

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Veggos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Θα πρέπει οι κύριοι που έχουν εκεί τις σχολές και τα σερφομπαρ να προνοήσουν για ναυαγοσώστη και σκάφος rescue. Δεν είναι δυνατόν με κάθε ζημιά να φεύγεις για Βραυρώνα. Έλεος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Τα τελευταια 5 χρονια εχουν σκοτωθει στο συγκεκριμενο spot τουλαχιστον 2 ανθρωποι(απ'οσο ξερω) και εχουν κινδυνευσει δεκαδες(εμου συμπεριλαμβανομενου). Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τα surf club εκει να εχουν τις πιο ακριβες τιμες σε φυλαξη (400+ ετησιως) και να μην εχουν συνεννοηθει να εχουν εστω ενα σκαφος ολοι μαζι ρεφενέ. Προσωπικα, οσο και αν μου αρεσε η συγκεκριμενη πιστα, τα μαζεψα και πηγα Σχοινια.
Πολυσηζητημενο θεμα, με τραγικες εμπειριες....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts