Topic-icon Ευρεση freeride σανίδας

Καλησπέρα σας,

Ασχολούμαι με το windsurfIng το τελευταίο 8μηνο. Πηγαινω τις κυριακες όποτε έχει αέρα >3 μποφορ. έχω μάθει σχετικά καλα τα βασικά(tack, non planning jybe). Έχω επίσης, γατζωθει, πλανάρει μερικες φορές και έχω "μπει" και στις δέστρες ωστόσο ακόμα δυσκολέυομαι να πάω πιο όρτσα. Για να μη σας πολυλογω είμαι ένας ¨"κάλος" σχετικά αρχάριος που αγαπάει πολύ το άθλημα και θέλει να εξελιχθει. Μέχρι τώρα έκανα με ενα starboard atom iq 150 litra. Πολυ ωραιο σκάφος και σχετικα ελαφρυ. Θεώρω ότι ηρθε η ώρα να πάρω τη δικια μου σανιδα. Προφανώς και θέλω κάτι σε freeride και να μην είναι πάνω των δύο χρονων. Οι σανίδες που μου εχουν κινησει τον ενδιαφέρον ειναι : Taboo rocket 135 lt Και fanatic gecko ltd στα 135 πάλι λίτρα. Ωστόσο ενώ ψάχνω αρκετά δεν εχω βρει κάτι αντιστοιχο που να με ενδιαφέρει. Κάλεσα σε κάτι τύπους αλλαε λένε οτι το στέλνουν στο σπίτι σου και επομενως δεν έχω τη δυνατοτητα να δω τη σανίδα γιατι είναι εκτος αθηνων. Εχετε εσεις στα υπόψη κάποια σχολή η μαγαζί που να πουλαει μεταχειρισμενες freeride ιστιοσανιδες σε πολυ καλη κατασταση εντος αθηνων?

Eυχαριστω εκ των προτερων

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Καλώς όρισες φίλε στο forum και γενικότερα στο άθλημα.
Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για την κατηγορία σανίδας που ψάχνεις και σε αυτά τα λίτρα. Θα ήταν καλύτερα να περιμένεις τον Νοέμβριο ή κάπου εκεί τέλος πάντων, που κλείνουν οι σχολές και πουλάνε τον Εξοπλισμό τους. Μάλιστα σε αυτό εδώ το site θα βρεις πάρα πολλές επιλογές εκείνη την εποχή!
Φυσικά σχεδόν όλες θα είναι εκτός Αθηνών οπότε δεν θα έχεις την δυνατότητα να τις δεις από κοντά. Αλλά συνήθως πάντα οι πωλητές είναι ειλικρινείς οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς. Φυσικά θα βρεις και περιπτώσεις που οι σανίδες θα είναι εντός Αθηνών.
Πάντως σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλό σε αυτή την κατηγορία αυτή την εποχή που αρχίζει η σαιζόν.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες:) Εχω τσεκαρει ενα μαγαζί στη χαλκίδα που πουλάει σχετικα καινούργια μεταχειρισμένα. Μπορειτε να δειτε το Link εδω www.car.gr/classifieds/watersports/view/8047413/. Toν καλεσα αλλα μου φάνηκαν λιγο περιεργα αυτα που ελεγε. Τελοςπαντων θα ψάξω τότε απο φθινόπωρο :)
Ευχαριστω και παλι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Καλημέρα Alex_R και καλή εβδομάδα σου εύχομαι.
Είμαι προπονήτρια ιστιοσανίδας και πολλοί μαθητές μου στο τέλος της σεζόν έχουν ακριβώς τα ίδια ερωτήματα που έχεις κι εσύ.
Η πληροφορία που έχω να σου δώσω είναι πως το να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο σκάφος από σχολή εκτός Αθήνας σημαίνει πως δε μπορείς ποτέ να ξέρεις με βεβαιότητα πόσο ταλαιπωρημένο είναι το σκάφος, πόσες φορές έχει σπάσει και επισκευαστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, αν έχει πάρει νερά, κτλ. Από την άλλη μεριά, ένα σκάφος από σχολή που δε ξέρεις πως έχει χρησιμοποιηθεί πιθανότατα να έχει καλύτερη τιμή από ό,τι ένα σκάφος από μαγαζί ή ιδιώτη. Γιατί και το μαγαζί ξέρει ποιανού είναι το σκάφος (συνήθως) και δε θέλει να σου πουλήσει "μάπα" για να μη χαλάσει το όνομά του (συνήθως) και ο ιδιώτης ξέρει πως το έχει χρησιμοποιήσει και το λέει στον αγοραστή (συνήθως).
Κατά τη δική μου γνώμη, δεν υπάρχει λάθος και σωστή εποχή για να αγοράσεις σανίδα. Η σωστή εποχή για να αγοράσεις σανίδα είναι όταν εσύ χρειάζεσαι τη σανίδα.
Εγώ αν ήμουν στη δική σου θέση θα πήγαινα σε κατάστημα με είδη windsurfing ή θα έψαχνα να αγοράσω από ιδιώτη. Επίσης θα έψαχνα σε σχολές εντός Αττικής. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να μπορέσω να επιθεωρήσω η ίδια την κατάσταση της σανίδας (κι αν δε μπορούσα, θα έπαιρνα μαζί κάποιον που μπορεί).

Αν μας πεις "τι περίεργα έλεγε" το κατάστημα στη Χαλκίδα, ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Οι γενικεύσεις στη λήψη αποφάσεων δε βοηθάνε.
Να είσαι καλά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Καλη εβδομάδα και σε εσάς. Επιτρέψτε μου να πω ότι γνωρίζω ποια είστε και είμαι fun σας στο facebook Και στο Insta :) Μου είπε πως υπαρχουν δύο επιλογές αμα θέλω να αγορασω μια ιστιοσανίδα. Η πρώτη είναι δίνω onlιne τα μισα χρήματα. Πηγαινω να δω την σανίδα στη χαλκιδα και αν μου αρεσει τη παιρνω αλλιώς μου επιστρέφει τα χρήματα. Η δεύτερη είναι δίνω ολα τα χρήματα Online και η σανιδα ερχεται σπίτι μου την άλλη μερα παλι με επιστροφή χρημάτων σε περιπτωση που δεν μείνω ικανοποιημένος. Οταν τον ρώτησα αμα μπορω να έρθω χαλκίδα να δω τη σανίδα χωρις να πληρωσω κατί μου ειπε οτι η σανιδα δεν ειναι στη χαλκιδα και οτι θα πρεπει να ερθει απο την αποθηκη τους που ειναι στη θεσσαλονικη. Παντως και εγω είμαι του να επιθεωρησω απο κοντα τη σανίδα και όχι να αγοράσω κατι χωρις να το δω. Απλα αυτη τη περιόδο δεν βρίσκω κάτι παραπλήσιο της σανίδας που ψάχνω. Και η αληθεια είναι πως τη δεύτερη μου άδεια θα ήθελα να την αφιερώσω στο windsurf όποτε θα ήταν καλό να είχα βρεία μια σανίδα μέχρι τότε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Καλησπέρα και πάλι. Φαντάζομαι πως με το κατάστημα στη Χαλκίδα υπάρχει στο μυαλό σου μια σκέψη σαν "άμα δώσω τα μισά χρήματα για να έρθει η σανίδα από Θεσ/νικη και πάω και δε μου αρέσει, κάτι μου λέει ότι δε θα πάρω τα χρήματα πίσω". Σε καταλαβαίνω. Κι εμένα κάτι δε μου ακούγεται λογικό έτσι όπως περιγράφεις την επικοινωνία με το κατάστημα.

Τα λίτρα που ψάχνεις σε σανίδα είναι από τα πιο εμπορικά και πολλοί αναζητούν τα ίδια λίτρα με σένα μετά τα πρώτα μαθήματα. Τα 135-145 λίτρα είναι η πρώτη αγορά σανίδας.

Τι σκέφτεσαι να κάνεις? Δυο ιδέες: 1) συνεχίζεις να ψάχνεις. Ίσως σε βοηθήσει αν ανοίξεις τις επιλογές σου όσον αφορά χρονιά κατασκευής και κατασκευαστής. 2) Με βάση το πότε είναι η άδειά σου, επικοινωνείς με ένα ωραίo surf club από τα εκατοντάδες που έχει η Ελλάδα, κλείνεις ένα πακέτο εβδομαδιαίο ή όσο καιρό θέλεις εσύ, και ευχαριστιέσαι σερφάκι.

Καλή συνέχεια!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts