kokkalanis cesme

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Βύρων Κοκκαλάνης είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας RSX στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τσεσμέ, αγωνιζόμενος στην τελευταία ιστιοδρομία της διοργάνωσης (05/07, 11:00 ώρα Ελλάδος).

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στα τουρκικά παράλια δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή των τριών προγραμματισμένων ιστιοδρομιών της Παρασκευής, και έτσι η τελική δεκάδα που είχε προκύψει μέχρι σήμερα, θα είναι και αυτή που θα διεκδικήσει τα τρία μετάλλια στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Σε αποκλειστικές δηλώσεις του, ο Έλληνας χρυσός πρωταθλητής του 2013, αναφέρθηκε στα οφέλη του απρόοπτου αυτού ρεπό, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της κούρσας των μεταλλίων:
«Μία παραπάνω ημέρα ξεκούρασης είναι πάντα ωφέλιμη. Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προσπάθεια να κατακτήσουν ένα μετάλλιο, το ίδιο και εγώ».

Στην επισήμανση ότι η ιστιοδρομία των μεταλλίων είναι μία και μοναδική, και ο ίδιος συνηθίζει να κερδίζει την πρώτη ιστιοδρομία (από τις συνολικά τρεις που γίνονται στα προκριματικά), σε αντίθεση με τον πρώτο της κατάταξης, τον Πολωνό Πιοτρ Μίσκα που κέρδιζε τις δύο επόμενες, ο Ολυμπιονίκης μας διευκρίνισε ότι «Είναι εντελώς διαφορετικά. Επειδή τρέχουμε μόνο οι δέκα πρώτοι, θα έχουν όλοι επιθετική στάση στην εκκίνηση, στην προσπάθειά τους να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα είναι μία κούρσα ''όλα μέσα''!».
Οι δέκα κορυφαίοι ιστιοπλόοι που θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης, διεκδικώντας τα τρία μετάλλια

01. Πιοτρ Μίσκα (Πολωνία) – 9 βαθμοί (ποινής)
02. ΒΥΡΩΝ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ (Ελλάδα) – 18 βαθμοί
03. Πρζέμισλαβ Μιαρτσίνσκι (Πολωνία) – 20 βαθμοί
04. Ζουλιέν Μπότεμς (Γαλλία) – 21 βαθμοί
05. Πάβελ Ταρνόφσκι (Πολωνία, U-21) – 25 βαθμοί
06. Τόμας Γκογιάρ (Γαλλία) – 30 βαθμοί
07. Τόνι Βίλχελμ (Γερμανία) – 32 βαθμοί
08. Κόνορ Μπέινμπριτζ (Βρετανία) – 38 βαθμοί
09. Νιμρόντ Μασιά (Ισραήλ) – 40 βαθμοί
10. Κίραν Μπάντλο (Ολλανδία, U-21) – 57 βαθμοί

Source: sportsfeed.gr

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts