kokkalanis

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η προσπάθεια του Βύρωνα Κοκκαλάνη να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατηγορίας RS:X που διεξάγεται στον Τσεσμέ της Τουρκίας. Έπειτα από τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες, ο Κοκκαλάνης είναι στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Πρώτος στη γενική κατάταξη είναι ο Πιότρ Μίσκα από την Πολωνία, ακολουθούμενος από τον συμπατριώτη του, Πρέμισλαβ Μιαρτσίνσκι. Ο Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η προσπάθεια του Βύρωνα Κοκκαλάνη να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατηγορίας RS:X που διεξάγεται στον Τσεσμέ της Τουρκίας. Έπειτα από τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες, ο Κοκκαλάνης είναι στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Πρώτος στη γενική κατάταξη είναι ο Πιότρ Μίσκα από την Πολωνία, ακολουθούμενος από τον συμπατριώτη του, Πρέμισλαβ Μιαρτσίνσκι. Ο Κοκκαλάνης, όμως, είναι σε απόσταση αναπνοής και σίγουρα θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά στα μετάλλια, όπως συμβαίνει διαρκώς από το 2010 κι ένθεν.

Στην κατηγορία κάτω των 21 ετών συμμετέχει ο Νίκος Βαρλας και είναι προς το παρόν 78ος, ενώ στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 24η., όμως, είναι σε απόσταση αναπνοής και σίγουρα θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά στα μετάλλια, όπως συμβαίνει διαρκώς από το 2010 κι ένθεν.

Στην κατηγορία κάτω των 21 ετών συμμετέχει ο Νίκος Βαρλας και είναι προς το παρόν 78ος, ενώ στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 24η.

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts