kite festival

Εντυπωσιακοί αγώνες υψηλού επιπέδου, κληρώσεις δώρων, παρουσιάσεις των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας, γιόγκα και μουσική, μερικά από τα happenings που σας περιμένουν

news247

Σεπτέμβριος 15 2016 16:15

Adtech Ad

Το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου, η παραλία του Δρεπάνου Αχαΐας θα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί αθλητές και επισκέπτες για το 5 Kitesurf Festival!

AdTech Ad

Εντυπωσιακοί αγώνες υψηλού επιπέδου, κληρώσεις δώρων, παρουσιάσεις των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας από έμπειρους αθλητές, yoga και μουσική είναι μερικά από τα happenings που θα πλαισιώσουν το 5ο Kitesurf Festival presented by ΤΙΤΑΝ Α.Ε. με μεγάλους χορηγούς το Frulite On The Go και τη Slingshot Greece.

Το Φεστιβάλ, που είναι μια συνδιοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου Cape Drepano και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και πραγματοποιείται από το WBSF (Water Board Sports Festival), φέτος γιορτάζει τα 5 του χρόνια και αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Πέρσι οι συμμετοχές έφτασαν τις 110! Ο ουρανός του Δρεπάνου γέμισε αετούς, με τους αθλητές να προσφέρουν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα. Φέτος, η διοργάνωση δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο, με το επίπεδο των αθλητών να ανεβαίνει και ολοένα νέος κόσμος να θέλει να γνωρίσει το άθλημα. Εκεί, θα βρίσκεται και το FRULITE ON THE GO για να προσφέρει στους αθλητές την απαραίτητη ενέργεια με φυσικό τρόπο για top επιδόσεις σε δύο ημέρες γεμάτες δράση και θέαμα, καθώς και η SLINGSHOT Greece που θα μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο του kitesurf!

Η παραλία του Δρεπάνου, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει αθλητές και επισκέπτες, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ με την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας ΤΙΤΑΝ θα υπάρχει ευρύχωρο parking και πολυθέσιο van για την μεταφορά επισκεπτών και αθλητών στην παραλία.

Από τη διοργάνωση δε θα λείψουν και όλες οι απαραίτητες υποδομές που θα συμπληρώσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής όπως πλήρως εξοπλισμένο beach bar για φαγητό, ποτό και καφέ σε πολύ προσιτές τιμές, ξαπλώστρες για τους επισκέπτες, σημεία σκίασης... ότι απαιτείται για ένα ιδανικό διήμερο στην παραλία!

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 17/9 στις 12:00 και οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.wbsf.gr/kitesurf-festival-registration/ μέχρι την Πέμπτη 15/9!

Μάθετε περισσότερα για το φεστιβάλ στο http://www.wbsf.gr/kitesurf-festival/

Ετοιμαστείτε για το πιο καλοκαιρινό διήμερο του φθινοπώρου!

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts