Lake1

Μια θαυμάσια μέρα άφησε απολύτως ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν χθες για σερφ στη Λίμνη Βόλβη. Όταν ο καιρός είναι πραγματικά καλοκαιρινός -και όχι δείγμα από μουσώνες- τότε η λίμνη δικαιολογεί τη φήμη που έχει ως το καλύτερο -ίσως- σποτ για τους καλοκαιρινούς μήνες στη βόρεια Ελλάδα!

Μια καλή μέρα στη λίμνη περιλαμβάνει καλό θερμικό φαινόμενο με δυνατό αέρα, που ξεκινά γύρω στις 2 το μεσημέρι. Έτσι και χθες, ο αέρας δυνάμωσε στην ώρα του και κράτησε ως τις 8 περίπου το βραδάκι! Οι windsurfers χρησιμοποίησαν πανιά από 5,5 ως και 8,4 και minimum σανίδες ως και 100 lt. Η ένταση του αέρα κυμάνθηκε τις απογευματινές ώρες στα 5 Bf πυκνού και ποιοτικού αέρα!

Το μέρος, όταν έχει καλό αέρα, είναι πραγματικός παράδεισος για τους windsurfers και kiters, καθώς λείπουν οι «ενοχλήσεις» από λουόμενους ή ασχολούμενους με άλλες δραστηριότητες και υπάρχει άφθονος χώρος -στρωμένος με γρασίδι- για άνετο τριμάρισμα. Το spot είναι ιδανικό για εκμάθηση, εξέλιξη και προπόνηση, ειδικά για αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη, γιατί υπάρχει σωστικό μέσο (σκάφος) για κάθε ενδεχόμενο... Τέλος, το surf club "Stonero" -δίπλα στη λίμνη- είναι κατάλληλο μέρος για μεγάλους και παιδιά, καθώς διαθέτει εστιατόριο, καφέ, ιντερνέτ, πισίνα κ.α! 

Μια συλλογή φωτογραφιών αναρτήθηκε στη σελίδα του Greeksurf.com στο FB για να σας δώσει μια ιδέα από τη χθεσινή ημέρα:

Photo album from the Lake Volvi 22-7-2012

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts