- Thank you received: 0
Αποθήκευση στολής
6 years 9 months ago - 6 years 9 months ago #1009
by nick_89
Αποθήκευση στολής was created by nick_89
Εσείς που αποθηκεύετε τα wetsuits?
Πήρα ένα 3/2 μακρύ, που με τα 30άρια, αρχές Οκτώβρη ακόμη καινουργίλα μυρίζει :woohoo:, και έχω πακετωθεί με την αποθήκευση.
Μου είπε το παλικάρι στο μαγαζί να μην την διπλώνω και να μην την κρεμάω. :silly:
Προφανώς και την έχω διπλώσει στα 2, και την έβαλα στην ντουλάπα, αλλά αναρωτιόμουν, πώς το κάνουν οι υπόλοιποι...
Πήρα ένα 3/2 μακρύ, που με τα 30άρια, αρχές Οκτώβρη ακόμη καινουργίλα μυρίζει :woohoo:, και έχω πακετωθεί με την αποθήκευση.
Μου είπε το παλικάρι στο μαγαζί να μην την διπλώνω και να μην την κρεμάω. :silly:
Προφανώς και την έχω διπλώσει στα 2, και την έβαλα στην ντουλάπα, αλλά αναρωτιόμουν, πώς το κάνουν οι υπόλοιποι...
Last edit: 6 years 9 months ago by nick_89.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
6 years 9 months ago - 6 years 9 months ago #1010
by axxis
Replied by axxis on topic Αποθήκευση στολής
Εγώ έχω μια χειμερινή διπλωμένη στα 3 σε μια σακούλα σε μια ντουλάπα χωρίς κάτι άλλο από πάνω της να την πατάει. Την έχω από το 99. Δεν έχει πάθει κάτι ακόμα.
Last edit: 6 years 9 months ago by axxis.
- Bone-apart
- Junior Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
6 years 9 months ago #1011
by Bone-apart
Replied by Bone-apart on topic Αποθήκευση στολής
Καλησπέρα!
Τη διπλώνω αλλά φροντιζω το δίπλωμα να είναι εκεί που ούτως ή άλλως τσακίζεται ( γόνατο, αγκωνα, μεση ). Άλλες φορές την κάνω ρόλο και έτσι αποφεύγονται οι έντονες τσακίσεις. Τις αποθηκεύω σε χώρο χωρίς υγρασία, σε σακούλα ΙΚΕΑ ώστε να αναπνέει.
Τη διπλώνω αλλά φροντιζω το δίπλωμα να είναι εκεί που ούτως ή άλλως τσακίζεται ( γόνατο, αγκωνα, μεση ). Άλλες φορές την κάνω ρόλο και έτσι αποφεύγονται οι έντονες τσακίσεις. Τις αποθηκεύω σε χώρο χωρίς υγρασία, σε σακούλα ΙΚΕΑ ώστε να αναπνέει.
6 years 9 months ago #1012
by nick_89
Replied by nick_89 on topic Αποθήκευση στολής
Κομπλέ, μια χαρά! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Πάω για σερφάκι τώρα και ελπίζω να την βάλω σήμερα, αν και έχει ζέστη πάλι!! :lol: :lol:
Πάω για σερφάκι τώρα και ελπίζω να την βάλω σήμερα, αν και έχει ζέστη πάλι!! :lol: :lol:
Time to create page: 0.102 seconds