Topic-icon Surfοτοποι Αθήνα

Καλησπέρα παιδιά!

Αποφάσισα μετά από 20 χρόνια να ξανά αρχίσω χειμώνα surf. Ο εξοπλισμός μου είναι freeride (3s 107lt) και freerace) taboo 50 125lt.by the way είμαι 48 με 30 χρόνια surf στην πλάτη και βάλε! Παλιά έκανα Πάτρα δρέπανο όταν ήμουν φοιτητής. Τα τελευταία χρόνια βασιλικη Λευκάδα για κάνα μήνα...

Μενω Αγία Παρασκευή. Μου έχουν πει για Σχοινιά και Λούτσα. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποιες πληροφορίες που να κοιτάξω? Ιδανικά θα ήθελα και φύλαξη γιατί η αποθήκη σπίτι Αθήνα δεν τα χωράει και τα έχω πρόχειρα στην αποθήκη γραφείο!
Χίλια ευχαριστώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Καλησπέρα και καλώς ξαναγύρισες στο νερό!

Αφού μένεις Αγία Παρασκευή, η Λούτσα μάλλον θα γίνει το βασικό σου spot. Έχει ενεργή κοινότητα, σχεδόν πάντα θα βρεις κάποιον να αρμενίζει και γενικά είναι το μέρος όπου μαζεύεται ο περισσότερος κόσμος της Αθήνας. Με τον εξοπλισμό που έχεις θα καλύψεις άνετα τις περισσότερες μέρες.

Ο Σχοινιάς είναι επίσης πολύ καλή επιλογή, ειδικά αν σου αρέσει πιο χαλαρό freeride με λιγότερο κόσμο και πιο επίπεδο νερό. Τον χειμώνα έχει τη δική του ομορφιά και αρκετοί τον προτιμούν όταν οι συνθήκες είναι σωστές.

Για τη φύλαξη, αξίζει να ρωτήσεις στις σχολές και στα clubs της Λούτσας. Ξέρω ότι κατά καιρούς προσφέρουν χώρο για σανίδες και ιστία, οπότε μπορεί να γλιτώσεις αρκετό κουβάλημα και να έχεις τον εξοπλισμό έτοιμο για άμεση εξόρμηση όποτε δείξει πρόγνωση.

Πάντως από Δρέπανο και Βασιλική έχεις περάσει από «καλά σχολεία», οπότε το μόνο που μένει είναι να ξαναμπείς στο νερό και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσικά. Καλές πλαναρισιές!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.052 seconds
Slide thumbnail4sports Special Offers

Τελευταία Posts

windyweek forecasts