kriti open1

Το Σαββατοκύριακο 7 κ 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το "Open Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης 2012, Κατηγορίας Funboard (Slalom, RS:X, Freestyle)", όπου διεξήχθησαν αγώνες Slalom με τη συμμετοχή 19 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ο αέρας ήταν ευνοϊκός, με μέσο όρο 19 κόμβους και τις δύο μέρες, και έτσι ακολουθήθηκε το πρόγραμμα με απόκλιση λίγων λεπτών. Οι διαγωνιζόμενοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις επικρατούσες συνθήκες και η τοποθεσία διεξαγωγής των αγώνων άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 6 ιστιοδρομίες, 3 κάθε ημέρα, όπου σε κάθε ιστιοδρομία οι αθλητές καλούνταν να τρέξουν 3 οκτάρια, δηλαδή 3 στροφές στην σημαδούρα 1 και να τερματίσουν πίσω στη γραμμή εκκίνησης. Όποτε χρειαζόταν οι σημαδούρες μετακινούνταν ανάλογα με την κατεύθυνση του αέρα, με σκοπό τη σωστή διεξαγωγή των ιστιοδρομιών. Την τελική κατάταξη μπορείτε να τη βρείτε και να την κατεβάσετε από εδώ.
Την Κυριακή το απόγευμα μετά τη λήξη των αγώνων ακολούθησε κλήρωση δωροεπιταγών, δόθηκαν τα χρηματικά έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές της Γενικής κατηγορίας (1. Θεοχάρης Ζώης 2. Απαλαγάκης Δημήτρης 3. Ανδριάνης Νίκος) και έγινε απονομή κυπέλλων στους 3 πρώτους νικητές slalom (1. Θεοχάρης Ζώης 2. Απαλαγάκης Δημήτρης 3. Παπασπύρου Γιάννης) και τους 3 πρώτους νικητές freeride (1. Ανδριάνης Νίκος 2. Αντωνακάκης Κώστας 3. Ανδριάνης Θανάσης).

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Μαλεβιζίου για τη συνεργασία και τους χορηγούς μας Θ. Καλατζής Α.Ε., Μιχ. Κατσιμπρής Α.Ε., Πλούσος Σηφάκης Α.Ε., VECAR και Ilios Snack Bar, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων η πραγματοποίηση των αγώνων μας θα ήταν αδύνατη. Επίσης, να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι ήταν εκεί και τις δύο ημέρες με το φουσκωτό τους και πλήρωμα στη στεριά, πάντα αρωγοί κάθε αθλητικής δραστηριότητας και όχι μόνο. Ακόμα, ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον κ. Αναστασάκη Τάσο που διέθεσε το φουσκωτό του σκάφος, απολύτως συνεπής σε όλα, όπως επίσης και στον κ. Πλουμάκη Μανόλη που τέλεσε χρέη PRO (Υπεύθυνος Αγώνων) και ήταν άψογος καθόλη τη διάρκεια των αγώνων. Να ευχαριστήσουμε ακόμα τον κ. Καραντάνα Απόστολο που διετέλεσε γιατρός των αγώνων, πάντα πρόθυμος όποτε χρειαστεί. Θερμές ευχαριστίες στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και ιδιαίτερα στον υποπλοίαρχο του Λ.Σ. κ. Ευθύμιο Δουβή για την άριστη συνεργασία και το Μουσικό Κανάλι, χορηγό επικοινωνίας των αγώνων. Ευχαριστούμε επίσης τους κ. Μανουρά Βαγγέλη και Γιώργο (www.kretasurf.gr) οι οποίοι συνέδραμαν με το φουσκωτό τους σκάφος στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τον κ. Μαραυγάκη Μανόλη για το καταπληκτικό φωτογραφικό υλικό. Συνεχίζοντας, να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τον κ. Νικόλαο Κακλαμανάκη που ήταν εκεί για την απονομή των νικητών, ένας άνθρωπος του οποίου το ήθος και η αγωνιστική συμπεριφορά αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε νέο αθλητή. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος, σε όσους ήρθαν από άλλα μέρη της Ελλάδας και ανέβασαν το επίπεδο των αγώνων, καθώς και σε όλους όσους παρευρέθησαν στις εγκαταστάσεις του Ο.Ι.Η. το διήμερο των αγώνων.

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό σύμφωνα με τα μέσα και τους πόρους που είχε στη διάθεσή της και τα συγχαρητήρια συμμετεχόντων και παρευρισκομένων ήταν η ουσιαστικότερη ανταμοιβή. Από την πλευρά μας σας αφήνουμε με την υπόσχεση να προσπαθήσουμε για ακόμα καλύτερους και μεγαλύτερους αγώνες τη χρονιά που έρχεται, από την πλευρά σας υπόσχεση να είστε και πάλι εκεί.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά στους νικητές!

Ότι καλύτερο με υγεία!

Εκ μέρους του ΔΣ
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Σλήμαν Γιάννης
Πρόεδρος ΟΙΗ

 

Social Share: