3934005.jpg

Ο Βύρων Κοκκαλάνης εξασφάλισε ένα ακόμα Ολυμπιακό εισιτήριο για τους Αγώνες του Τόκυο στην κατηγορία RSX της ιστιοπλοΐας.

Μετά τα 470 των γυναικών και τα Laser Radial ήρθε η ώρα να σφραγιστεί και το τρίτο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020. Ο Βύρων Κοκκαλάνης, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε μέσα στις προνομιούχες θέσεις που εξασφαλίζουν τουλάχιστον μία θέση για τα ελληνικά πληρώματα στην κατηγορία των RSX.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των 12 ιστιοδρομιών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Άαρχους ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να βρεθεί στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Έτσι, βρέθηκε μέσα στη δεκάδα η οποία χαρίζει τα απευθείας εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Βέβαια, η προσπάθεια του δεν σταματά εδώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ένα ακόμα καλύτερο πλασάρισμα στον αγώνα.

Η διαφορά του από τον τέταρτο, Πάβελ Ταρνόβσκι (Πολωνία) είναι μικρή αφού ο Κοκκαλάνης έχει 87 βαθμούς ποινής και ο Πολωνός έχει 82, ενώ με μία καλή προσπάθεια στην κούρσα μεταλλίων ακόμα και το χάλκινο δεν είναι ανέφικτη αποστολή. Τρίτος αυτή τη στιγμή είναι ο Γάλλος, Λουί Γκιάρντ, με 79 βαθμούς ποινής.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts