2811250.jpg

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, ο Hellenic Speed Slalom Windsurfing Association δίνει το πρώτο του ραντεβού, κηρύσσοντας την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν για το 2018.

Το Σάββατο 28, την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30 Απριλίου, η παραλία του Δρεπάνου θα φιλοξενήσει για μια ακόμα χρονιά τον πρώτο αγώνα του HSSWA Tour, με την συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, την υποστήριξη του WBSF και μεγάλο χορηγό το Frulite OnTheGo.

Με τους αθλητές να ανυπομονούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας έτσι μια καλή θέση στην βαθμολογία και με την σιγουριά που εμπνέει το Δρέπανο, όσον αφορά τις πιθανότητες για ευνοϊκές συνθήκες αγώνα, το 3ήμερο αναμένεται να προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα, τόσο σε αθλητές αλλά και στο κοινό που θα συγκεντρωθεί στην παραλία για να παρακολουθήσει από κοντά την διακεκριμένη κατηγορία του Windsurf Slalom.

Η πολλά μέχρι τώρα υποσχόμενη καιρική πρόγνωση δείχνει πως το Hellenic Slalom Tour θα ξεκινήσει αντιμετωπίζοντας το δύσκολο πρόσωπο του Βοριά – Ανατολικού τις 2 πρώτες ημέρες του αγώνα, κάτι που θα δυσκολέψει τις κούρσες και θα ανεβάσει τον πήχη για υψηλές επιδόσεις. Μια αρκετά καλή εισαγωγή δηλαδή, για τον 1ο από τους 4 αγώνες του φετινού Tour.

Εκτός από την κατηγορία Slalom, όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με το windsurf, θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους και αγωνιστικά, καθώς θα διεξαχθεί αγώνας freeride, με δυνατότητα συμμετοχής από όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γραμματεία Αγώνων από το πρωί του Σαββάτου, ενώ οι αγώνες freeride θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29/4, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Το Freeride θα ολοκληρωθεί με απονομές στους νικητές της κατηγορίας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Το Frulite OnTheGo, θα βρίσκεται όλο το τριήμερο μέσα στη δράση προσφέροντας στους αθλητές ενέργεια με φυσικό τρόπο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τα όριά τους με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους.

Η δράση όμως, δεν θα περιοριστεί μόνο μέσα στο νερό. Φέτος, το Hellenic Slalom Tour στηρίζει την δράση του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ», συγκεντρώνοντας όλων των ειδών τα πλαστικά καπάκια σε ειδικά διαμορφωμένο κάδο που θα τοποθετηθεί στην παραλία. Τα καπάκια, θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά αμαξιδίων, προκειμένου να ο Σύλλογος να υποστηρίξει αθλητές οι οποίοι καθηλώθηκαν μετά από ατύχημα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και θα διαρκούν καθημερινά μέχρι την δύση του ηλίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Το 3ήμερο των αγώνων θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου το απόγευμα, με την καθιερωμένη λήξη των αγώνων και απονομές.

Δείτε τι έγινε στο περσινό αγώνα του Hellenic Slalom Tour στο Δρέπανο, ΕΔΩ και διαβάστε την Προκήρυξη του αγώνα στην σελίδα του HSSWA.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts