c105d1b83276f87d9d65a08a9c83d39c.jpg

«Η απερχόμενη κυβέρνηση, επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά, την επικίνδυνη και ανερμάτιστη πολιτική που ασκεί. Στο στόχαστρό της, η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα.

Με την Αρ.Πρωτ.10805 απόφαση της Κτηματικής Υπηρεσίας, που φέρει ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2018, απαγορεύει ΡΗΤΑ την ανάπτυξη αετοσανίδας (kitesurf)(!)

Η ανάλγητη κυβέρνηση του παραλογισμού και της παραδοξότητας, αποδίδει το τελειωτικό χτύπημα στον τουρισμό της Δωδεκανήσου. Χτυπά αλύπητα και αδικαιολόγητα ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο του kitesurf, εκδιώχνει τους τουρίστες - kitesurfers, καθώς και όλους όσοι ασκούν το συγκεκριμένο άθλημα ακόμη και στον τόπο τους.

Με μία μόνο απόφασή τους καταργούν την αετοσανίδα στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για τη χώρα, τον τουρισμό και την επιβίωση των εργαζόμενων Ελλήνων.

Πρέπει να φύγουν πριν να είναι αργά».

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, ενασχολείται ενεργά με την πολιτική, όντας υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.).

Είναι Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και δραστηριοποιείται, τόσο σε επιστημονικό, όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γεννήθηκε στη Ρόδο της Δωδεκανήσου, στις 28 Απριλίου του 1973 και έχει καταγωγή από τρία νησιά της Δωδεκανήσου, τη Ρόδο, τη Σύμη και την Κάλυμνο.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ:
Απίθανα πράγματα ζητά το κράτος για το Kitesurf! Κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα ο τουρισμός

πηγή: www.rodiaki.gr

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts