2298421.jpg

Πρώτη μέρα σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην κατηγορία techno293 που διεξάγεται στην Ταραγόνα της Ισπανίας με τον Λεωνίδα Τσορτανίδη να έχει κάνει καλή αρχή διεκδικώντας το τέταρτο φετινό του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Στην κατηγορία youth, ο 16χρονος ιστιοπλόος ξεκίνησε εντυωπσιακά κατακτώντας την πρώτη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία ενώ ήταν 5ος στην 2η. Το αποτέλεσμα αυτό τον έφερε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τους Αμίτ Γκαν (Ισραήλ), Ρόι Χιλέλ (Ισραήλ). Καλή αρχή και για τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής στην κατηγορία. Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης είναι στην 9η θέση, ο 15χρονος Πέτρος Τσορτανίδης στη 12η ενώ ο Χαράλαμπος Κογιάς είναι στην 24η και ο Μιχάλης Βούρτσης στην 89η μεταξύ 130 ιστιοπλόων.
Στην κατηγορία youth των κοριτσιών, η Ελένη Λύτρα είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή και μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες καθώς βρίσκεται στην 15η θέση.
Στους juniors, o Γιάννης Καρβουνιάρης είναι 12ος, ο Αντώνης Μουζάλας στην 53η και ο Πέτρος Κονταρίνης στην 56η μεταξύ 96 συμμετοχών. Στα κορίτσια η Δαναή Ποντιφέξ είναι 30ή και η Πηγή Νικολουδάκη στην 44η θέση.

6ada.jpg

Social Share: