limeniko 11

Δυο ώρες παρέμεινε στο νερό 38χρονος χειριστής ιστιοσανίδας στη θαλάσσια περιοχή Χαλκουτσίου, μέχρι να εντοπιστεί και να διασωθεί τελικά από τις λιμενικές αρχές, μετά από βλάβη που έπαθε η ιστιοσανίδα του. Το απόγευμα της Πέμπτης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ωρωπού από ιδιώτη για έναν χειριστή ιστιοσανίδας ο οποίος καλούσε σε βοήθεια. Άμεσα στην περιοχή πήγαν περιπολικό όχημα και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, καθώς και το αλιευτικό «ΣΑΜΟΣ», το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τον χειριστή και τον μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Χαλκουτσίου, καλά στην υγεία του.

Εδώ είναι η ανακοίνωση από το επίσημο twitter account του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής:

"Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ωρωπού από ιδιώτη για χειριστή ιστιοσανίδας ο οποίος καλούσε σε βοήθεια, στη θαλάσσια περιοχή Χαλκουτσίου. 
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό όχημα και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Π - Α/Κ “ΣΑΜΟΣ” Ν.Χ.  885 το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τον ανωτέρω χειριστή, ηλικίας 38 ετών και τον μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Χαλκουτσίου, καλά στην υγεία του.
Σύμφωνα με δήλωση του ανωτέρω διασωθέντα η ιστιοσανίδα του υπέστη βλάβη στο ιστίο με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα, όπου παρέμεινε  δύο (02) ώρες μέχρι τον εντοπισμό του."

Πηγή: www.efsyn.gr

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts