windsurfing

Το μέλλον της ελληνικής ιστιοπλοΐας προμηνύεται λαμπρό και αυτό αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά. Στο Τρεντίνο της Ιταλίας, όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293, η χώρα μας κατέκτησε δύο μετάλλια και είχε εξαιρετικά πλασαρίσματα από τους 12 αθλητές που την εκπροσώπησαν.

Το πρώτο χρονικά μετάλλιο ήρθε από τον Λεωνίδα Τσορτανίδη ο οποίος κατακτώντας την πρώτη θέση στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες ανέβηκε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Λίγο αργότερα ήρθε το δεύτερο μετάλλιο από την Κατερίνα Διβάρη. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος άγγιξε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε το χάλκινο στην ίδια κατηγορία. Η Διβάρη ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 35 βαθμούς ποινής, ενώ η δεύτερη Ενρίκα Σκίρου (Ιταλία) είχε 32, ενώ η πρώτη Τζιόρτζια Σπεκιάλε είχε 17 βαθμούς ποινής.

Πέρα από αυτά οι Πέτρος Τσορτανίδης και Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησαν την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία γυναικών (techno plus) η Αλίκη Καραντινού η οποία ολοκλήρωσε τον αγωνα στην 5η θέση.

 

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts