kite clinic

Η Ισπανίδα βασίλισσα του kiteboarding έρχεται στην Ελλάδα και σε καλεί να πετάξεις μαζί της πάνω από τα νερά της Μυκόνου!

Η 10 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του kitesurf, Gisela Pulido, θα βρεθεί στη χώρα μας από 14 – 16 Ιουνίου, για ένα συναρπαστικό τριήμερο kitesurf camp στο Νησί των Ανέμων. Εκεί, 10 Ελληνίδες kitesurfers θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με την 22χρονη pro, εξελίσσοντας το σπορ τους μέσα από θεωρητικά και πρακτικά sessions.

«Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να περάσω χρόνο με τις Ελληνίδες kitesurfers! Η Μύκονος είναι ένα υπέροχο νησί, με ωραίες συνθήκες για kite και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο για όλες μας.», λέει η ίδια, καλεσμένη του Μύκονος Waves Beach House and Suites (http://www.mykonoswaves.com/) που διαχειρίζεται η Hotel Brain.

7 invited αθλήτριες και 3 ακόμα που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμό, θα έχουν την ευκαιρία για ένα τριήμερο work shop με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μεταφορά, διαμονή, διατροφή, sessions)στο Kite Mykonos στην παραλία του Κορφού. Μοναδική προϋπόθεση, να ξέρουν kitesurf και να φέρουν μαζί τον εξοπλισμό τους.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα εδώ:
http://www.redbull.com/gr/el/surfing/stories/1331797130799/kitesurf-workshop-gisela-pulido-mykonos
#KiteWithGisela

 

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts