paros naxos surf

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική αποστολή που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή του wind και του kite surfing στα νησιά της Μυκόνου, της Πάρου και της Νάξου.

Οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι εκπροσωπούσαν κάποια από τα σημαντικότερα έντυπα και site της Ευρώπης για τις εν λόγω δραστηριότητες όπως τα www.boardseekermag.com, www.funboardmag.com, www.sieplywa.pl, www.kiteworldmag.com, www.kitesurf-magazine.co.uk.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν για τις συνθήκες των νησιών, τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τα δυο δημοφιλή αθλήματα, αλλά και για τις γενικότερες ομορφιές των προορισμών μας, αποτελούν εχέγγυο για δημοσίευση στο μέλλον αξιόλογων άρθρων, παρακινώντας πολλούς Ευρωπαίους αθλητές και μη, να επισκεφθούν τις Κυκλάδες.

Θα πρέπει να τονιστεί η άψογη συνεργασία των στελεχών της Περιφέρειας με τους υπευθύνους των Δήμων Μυκόνου, Πάρου και Νάξου, καθώς και με τους κατά τόπους επαγγελματίες, χωρίς τη συνδρομή των οποίων δε θα εξασφαλιζόταν η άρτια διοργάνωση του ταξιδιού. Σημαντική ήταν η συνεισφορά του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνου Κουκά που συνέδραμε στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης της δημοσιογραφικής αποστολής καθώς και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου, Βασίλη Μαργάρα. Η περιφέρεια Ν.Αιγαίου προσβλέπει στη συνέχιση τέτοιου είδους συνεργειών στο μέλλον, ώστε τα αποτελέσματα από αυτές τις δράσεις να είναι πολλαπλά.

Την αποστολή, εκ μέρους της ΠΝΑΙ, συνόδευσαν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού, ο κ. Κωνσταντίνος Καλιουδάκης και ο κ. Δημήτρης Πασχαλίδης.

source: cycladitis.gr

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts