Thessaloniki festival

12-13 Μάιου 2012 - Λιμάνι (ΟΛΘ) Αποθήκη 8 Θεσσαλονίκη. To Extreme Sports Festival είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό show που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη!

 

Περιγραφή

To Extreme Sports Festival είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό show που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 12 και 13 Μάιου 2012 με συμμετέχοντες τους καλύτερους αθλητές από την Ελλάδα στο BMX, skateboard, skateroller, free running, street dance.

Το Extreme Sports Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά και προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα εμπόρων και επαγγελματιών του χώρου των δυναμικών αθλημάτων να εκθέσουν όλα τα νέα προϊόντα τους στους επισκέπτες. Στόχος μας είναι η έκθεση να αποτελεί ένα πολύ ισχυρό και χρήσιμο εργαλείο προβολής των ειδών και υπηρεσιών που προσφέρονται από τους εκθέτες που συμμετέχουν σε αυτή.

Χώρος διοργάνωσης του Extreme Sports Festival έχει επιλεγεί η Αποθήκη 8 στο λιμάνι (ΟΛΘ) της Θεσσαλονίκης, ο όποιος εκτός των άλλων ταιριάζει στην αισθητική του εγχειρήματος και έχει επιλεγεί για πρώτη φορά. Λειτουργικός, άπλετος χώρος με εξωτερικό χώρο 12000 τμ και εσωτερικό 1000 τμ δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν άνετη, άμεση και απευθείας παραγωγική επαφή με τους επισκέπτες.

http://www.extremesportsfestival.gr/

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts