WInd blast

Ενώ η ομάδα της 3S προετοιμάζει τη φετινή διοργάνωση του 7ου στη συνέχεια 3S Wind Blast 2013 και ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη αρχίσει να φθάνουν, κάποιοι από εσάς έχουν απορίες. Έτσι λοιπόν παίρνουμε αυτή την ευκαιρία να απαντήσουμε τα ερωτήματά σας.

·         Οι συμμετέχοντες wind blasters θα μπορούν να αφήσουν τους εξοπλισμούς τους στο χώρο της διοργάνωσης από την παραμονή του event, δηλαδή την Παρασκευή 10 Μαΐου.

·         Το απόγευμα της παραμονής του WB θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική κούρσα.

·         Πράγματι φέτος έχουμε αναγγείλει 9 κλάσεις και 36 ηλικιακές κατηγορίες!

·         Τις ηλικίες των κλάσεων θα τις βρείτε αναλυτικά στο έγγραφο των επίσημων Οδηγιών, όπως και το ημερήσιο πρόγραμμα του διημέρου.

·         Οι κατηγορίες Young Blood και New @ Windsurfing, όπως και σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις θα έχουν ξεχωριστό στίβο, ενώ η διάρκεια της κάθε διαδρομής είναι πολύ μικρότερη από αυτή του κύριου event.

·         Όσοι δεν έχουν αριθμό ιστίου, για δική τους ευκολία, θα πρέπει να έχουν ζητήσει πολύ πριν την ημέρα του event. Αριθμό ιστίου πρέπει να έχουν και οι κατηγορίες Young Blood και New @ Windsurfing.

·         Το φετινό σύστημα εγγραφής έχει διαφοροποιηθεί από αυτό των προηγουμένων ετών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εγγραφείτε προκαταβολικά με χαμηλότερο κόστος. Επίσης για πρώτη φορά θα υπάρχουν ομαδικές εγγραφές για ομάδες ναυτικών σωματείων και άλλων συλλόγων windsurf. Λεπτομέρειες θα βρείτε στη επίσημες Οδηγίες του 3SWB13.

·         Δηλώσεις συμμετοχής θα μπορείτε να κάνετε στο διάλειμμα της 2ης Ημερίδας Windsurfing που θα γίνει στις 4 Μαρτίου.

·         Σε προσεχές δελτίο τύπου θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα των windsurf clinics και άλλων παράλληλων εκδηλώσεων.

·         To event θα βιντεοσκοπηθεί και τα μονταρισμένα πλάνα θα ανέβουν στο www.youtube.com.

·         Οι απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις σας υπάρχουν στο έγγραφο των Οδηγιών της διοργάνωσης, κάτι που όλοι οι wind blasters θα πρέπει να μελετήσουν.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ενώ τo teaser του 3S Wind Blast 2013 θα το βρείτε στο link: http://youtu.be/c_wUIXYM5AY.

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts