XELONHSI.png
Στον όρμο Ναυαρίνου, διακρίνεται η βραχονησίδα “χελωνήσι” ή “χελωνάκι” όπου και προσέκρουσε ο Γερμανός σέρφερ

Σε σοβαρό ατύχημα κατέληξε για Γερμανό σέρφερ η άθλησή του με kite surf στην Πύλο. Συγκεκριμένα, το ατύχημα έγινε προχθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της Πύλου, όταν λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή ο 63χρονος Γερμανός που εκείνη τη στιγμή έκανε kite surf έχασε τον έλεγχο και προσγειώθηκε στη βραχονησίδα “χελωνήσι”, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του από το βράχο και μεταφοράς του αρχικά με σκάφος του Λιμενικού στο Λιμάνι της Πύλου, όπου και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά για το Κέντρο Υγείας Πύλου, όμως εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο 63ΧΡΟΝΟΣ ΣΕΡΦΕΡ-ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται με ισχυρά παυσίπονα στην Χειρουργική Κλινική, καθώς έχει κατάγματα σχεδόν σε όλο του το σώμα, με πιο σοβαρά αυτά στη σπονδυλική του στήλη και τη λεκάνη αλλά και τα πλευρά.

Μαίρη Περδικέα

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts