Κατερίνα Δίβαρη

Η Κατερίνα Δίβαρη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία RSX.

Το μοναδικό «εισιτήριο» για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που θα γίνει το καλοκαίρι στο Τόκιο κέρδισε η Κατερίνα Δίβαρη.
Η νεαρή πρωταθλήτρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία RSX, καθώς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Βιλαμούρα της Πορτογαλίας, εξασφάλισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η ιστιοπλόος του Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας πήρε το μοναδικό ολυμπιακό εισιτήριο που διεκδικούσαν ακόμα η Κροατία, η Λευκορωσία, η Κύπρος, η Τσεχία και η Πορτογαλία παράλληλα φυσικά με το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στην κατηγορία U21.
Η Κατερίνα Δίβαρη ήταν σταθερή στις κούρσες της και μετά από 10 κούρσες στην γενική κατάταξη ήταν 18η με 145 βαθμούς σε σύνολο 31 σκαφών. Η Αγγελική Σκαρλάτου τερμάτισε 22η με 196 βαθμούς και η Ιωάννα Σίρτη 30η με 268 βαθμούς.

Στους άνδρες ο Βύρωνας Κοκκαλάνης δεν ανέβηκε στο βάθρο και πήρε την 4η θέση με 63 βαθμούς μεταξύ 43 σκαφών. Στην κούρσα των μεταλλίων τερμάτισε 10ος και χρεώθηκε 20 βαθμούς ποινής.
Τέλος ο Λεωνίδας Τσορτανίδης ήταν 27ος στη γενική βαθμολογία με 238 βαθμούς, όμως στην κατηγορία U21 τερμάτισε 2ος κατακτώντας συνάμα το ασημένιο μετάλλιο.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts