Photo1_Kalpogiannakis.jpg

Η 2η αγωνιστική ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας “Dole –Techno 293 European Championship” ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη εκκίνηση να δίνεται στη 1 μ.μ. Οι καιρικές συνθήκες διαμορφώθηκαν με τον άνεμο σε σταθερή ένταση και βορειοανατολική διεύθυνση. Παρόλες τις μικρές αλλαγές στην διεύθυνση και την ένταση, η κούρσες κύλησαν ομαλά για όλες τις κατηγορίες.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν δύο κούρσες σε κάθε στίβο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας στο Μπουένος Άιρες, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στη πρώτη θέση της κατηγορίας U17, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις των νεαρών αθλητών του Ισραήλ οι οποίοι κατέχουν υψηλές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες στην μέχρι τώρα κατάταξη.

Τα αποτελέσματα ως τώρα διαμορφώνονται ως εξής:

Αγόρια – U17

Αlexandros KALPOGIANNAKIS (GRE)

Roi HILLEL (ISR)

Daniel Basik TASHTASH (ISR)

Κορίτσια – U17

Manon PIANAZZA (FRA)

Sharon KANTO (ISR)

 

Yana REZNIKOVA (RUS)

Αγόρια – U15

Konrad MACHURA (POL)

Alessandro MELIS (ITA)

Boris SHAW (GBR)

Κορίτσια – U15

Mika KAFRI (ISR)

Amit SEGEV (ISR)

Michal SLAVIN (ISR)

Η πρώτη πιθανή εκκίνηση για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να δωθεί στις 10 π.μ για τα αγόρια και 10.10 π.μ για τα κορίτσια, ενώ οι κούρσες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, με την Τελετή Λήξης του πρωταθλήματος να ρίχνει την αυλαία της διοργάνωσης.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts