kite festival drepano

Μια μεγάλη γιορτή που προσελκύει δεκάδες αθλητές και ακόμα περισσότερους επισκέπτες, ξεκινά σε λίγες μέρες από τώρα

Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Kite Surf Festival στο Δρέπανο της Πάτρας!
Το Kite Surf Festival που έχει γίνει θεσμός στο Δρέπανο της Πάτρας, πλησιάζει. Πρόκειται για το μεγαλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό event στην περιοχή που διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά η WBSF σε συνεργασία με το Cape Drepano.

Το φεστιβάλ συγκεντρώνει δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τo φετινό Kite Surf Festival έχει ξεκινήσει καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Ιουλίου, με πολλά happenings, μουσική, live συναυλίες και dj’s sets, αλλά και επιδείξεις των water board sport στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που θα γίνονται μαζί με τους αγώνες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο patrasevents.gr ο Αντώνης Σπυρόπουλος, πρόεδρος του αθλητικού σωματείου του Cape Drepano φέτος αναμένεται να πάρουν μέρος στους αγώνες περίπου 80 με 100 αθλητές, ενώ ο κόσμος που θα προσεγγίσει το Δρέπανο και την Πάτρα, ειδικά για τις μέρες του φεστιβάλ θα ξεπερνά τις 4.000.

«Θα γίνουν αγώνες με εφτά ξεχωριστά αγωνίσματα του kite surf στα οποία θα πάρουν μέρος αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην φετινή διοργάνωση έχουμε καλέσει για να συνθέσουν την κριτική επιτροπή μεγάλα παγκόσμια ονόματα των water bard sports που στο πλαίσιο του ερχομού τους θα κάνουν θεαματικές επιδείξεις που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τους θεατές.


Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Kite Surf Festival στο Δρέπανο της Πάτρας!
Το Kite Surf Festival είναι μία γιορτή για τα water board sports, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Ελλάδος για τέτοιου είδους αθλήματα, όπως είναι η Πάτρα, ενώ πέρα από το αγωνιστικό μέρος θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των θεατών και θα τους δώσουν κίνητρα για ενεργό συμμετοχή».

Σημειώνουμε ότι μεγάλη είναι η συνεισφορά των χορηγών για την πραγματοποίηση του ξεχωριστού αυτού φεστιβάλ, αλλά και των φορέων της περιοχής, όπως της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Λιμεναρχείου και της τοπικής κοινότητας.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts