melteni

Ηλιοφάνεια προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο. Η σταδιακή ενίσχυση των μελτεμιών, που στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά ακόμα και τα 8 μποφόρ, θα κάνει δύσκολο το ταξίδι όσων αποφασίσουν να ταξιδέψουν με πλοίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα.

Καλός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, σήμερα Σάββατο, με υψηλές θερμοκρασίες στα δυτικά και πολύ ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 33 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα Δωδεκάνησα και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς και μέτριοι μετά το μεσημέρι.

Καλό καιρό με ενισχυμένους βόρειους ανέμους, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Source: www.protothema.gr

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts