Topic-icon ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ????

Μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια είχε διαμορφωθεί από εμάς τους χρήστες όσον αφορά σε τεχνικά και πάσης φύσεως θέματα. Όταν αντιμετωπίζαμε κάποιο πρόβλημα ή είχαμε απορίες, ανατρέχαμε στο φόρουμ και βρίσκαμε άκρη.. τώρα λοιπόν που είναι όλα αυτα???

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Vassilis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Αυτό είναι και η γενικότερη κατάσταση στο άθλημα αλλά και κατ επέκταση στην Ελλάδα.
Ο κόσμος αντιμετωπίζει τα πάντα με χαλαρότητα και τεμπελιά. Ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για ότι έχει άμεσο κέρδος για αυτόν και τίποτε παραπάνω...
Σήμερα τα forums δίνουν την θέση τους στο facebook που εκπροσωπεί την παρακμή. Εύκολα γρήγορα και χωρίς κόπο. Όμως εκεί οι συζητήσεις δεν μένουν... δεν υπάρχει ευρετήριο και το facebook πετάει ότι του είναι περιττό.
Ίσως στο μέλλον ξαναγυρίσει πάλι το ρεύμα όταν ο κόσμος διαπιστώσει ότι έχει μεγαλύτερη αξία κάτι που μένει και βοηθάει και άλλους!
Όσον αφορά το γνωστό παλιό forum (που υποθέτω ότι εννοείς) ξέρω ότι γίνεται προσπάθεια να σωθεί, τουλάχιστον το περιεχόμενό του. Η κατάσταση του οποίου νομίζω ότι επίσης είναι σημείο των καιρών...

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Manos K, kyriakoschar, GasCo, Vassilis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Το παρόν σάιτ (greeksurf) είναι ένα απλά δομημένο σάιτ (“όπως τον παλιό καλό καιρό”), ελαφρύ και γρήγορο, με αποτέλεσμα να είναι user friendly και άμεσο.

Για άλλα παρόμοια σάιτ που προβάινουν σε ολοκληρωτικές αλλάγες στησίματος να πω ότι μάλλον προσπαθούν να ξαναανακαλύψουν τον τροχό. Έφτιαξαν ένα βαρύ σάιτ, γεμάτο με άσκοπα 'φρουρού κι αρώματα', (στα μάτια των χρηστών), με αποτελέσμα να σέρνεται και να κολάει συνεχώς για πάνω από ένα χρόνο, και με την κατάσταση να επιδεινώνεται συνεχώς. Δεν είναι κακό να παραδεχτούν το λάθος και να επαναφέρουν τα πράγματα στην αρχική τους μορφή, διαφορετικά θα χάσουν σιγά σιγά μεγάλο μέρος των χρηστών-‘πελατών’ τους.
Τουλάχιστον, ως ο ‘ηγέτης’ του χώρου, να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού την εγκυκλοπαίδεια γνώσεων (όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω) που κληρονόμησαν από την προηγούμενη και ιδρυτική ομάδα διαχείρισης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts