aqua marina inflatable paddle boards

Στις 17 Ιουνίου η Εύη Τσαπέ διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας με το άθλημα του SUP στην παραλία του Ζούμπερι! Το event είναι χορηγία της εταιρείας Aqua Marina και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το Stand-Up Paddle Surfing, ή αλλιώς "σερφ με όρθια κωπηλασία" συνδυάζει ισορροπία και άσκηση, καθώς για να παραμείνεις πάνω στη σανίδα και να κωπηλατείς συμμετέχει ολόκληρο το σώμα. Το SUP μετράει 9 χρόνια ζωής στην Ελλάδα και είναι ένα άθλημα που μπορεί να κάνει ολόκληρη η οικογένεια, από τον παππού μέχρι τα εγγόνια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Divers Club στην παραλία του Ζούμπερι, Νέα Μάκρη Αττικής.

Στο event θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το πιο προσιτό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό θαλάσσιο άθλημα σανίδας! Θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση πάνω στη χρήση της σανίδας και του κουπιού τόσο στη στεριά όσο και στο νερό και εκτός του ότι θα μάθεις πολλά από τα μυστικά του αθλήματος, θα μπορέσεις να συμμετέχεις και σε διασκεδαστικό διαγωνισμό!
Εάν επιθυμείς να συμμετέχεις - καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες- δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή στο event μέσα από το facebook για να εξασφαλίσεις τη θέση σου. Εάν κάποιος/α φίλος/η σου ενδιαφέρεται, ελάτε μαζί!
Η ώρα προσέλευσης είναι στις 15.00μμ το μεσημέρι του Σαββάτου και - αν δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις - μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και εκεί.

Σελίδα συμμετοχής στο FacebookΣελίδα συμμετοχής στο Facebook

Ηλικίες: 10-60 ετών

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts