evi tsape freestyle

Με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε την κορυφαία windsurfer Εύη Τσαπέ στο Greeksurf.com!

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του site ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη διακεκριμένη αθλήτρια και personal trainer Εύη Τσαπέ. Η Εύη χάρη στην πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις της μπορεί να συνδράμει όχι μόνο στην τεχνική βελτίωση όλων μας στο windsurfing αλλά και στη διάδοση του αγαπημένου μας σπορ. Με τις πολύτιμες συμβουλές της θα βοηθά windsurfers όλων των επιπέδων (αρχαρίων αλλά και προχωρημένων) γράφοντας άρθρα ή απαντώντας σε ερωτήσεις σας στο Forum. Συγκεκριμένα, θα συμμετέχει σε συζητήσεις σχετικά με ποικίλα θέματα, όπως τεχνική, εξοπλισμός, φυσική κατάσταση, αποκατάσταση τραυματισμών κ.α.

Αν και η windsurfer Εύη Τσαπέ δεν χρειάζεται συστάσεις, στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα σύντομο βιογραφικό της για να μάθουμε πτυχές της πολύπλευρης κατάρτισης και δουλειάς της που ίσως δεν γνωρίζουμε.

Μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης στο windsurfing, η Εύη Τσαπέ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και ξεκίνησε το άθλημα της ιστιοσανίδας το 2001, σε ηλικία 20 ετών.

Μετά από 5 μόλις χρόνια στο άθλημα του windsurfing, σε ηλικία 25 ετών, η Εύη ξεκίνησε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στην κατηγορία wave στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Windsurfing PWA. Ανάμεσα στις διακρίσεις της περιλαμβάνεται η κατάταξή της στην 5η θέση Παγκοσμίως στο PWA Wave το 2009 και το 2011. Η Εύη κατέχει επίσης τον τίτλο της Πανελλήνιας πρωταθλήτριας στο Wave και Freestyle, έχοντας καταταγεί 1η γυναίκα και 5η στους άνδρες το 2009 και το 2013.

Η Εύη διαθέτει πτυχίο και master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η μεγάλη της αγάπη όμως ήταν και είναι ο αθλητισμός. Από την αρχή της δραστηριοποίησής της ως αθλήτρια ιστιοσανίδας, η Εύη έχει προωθήσει το windsurfing σε ελληνικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, ελληνικά και ευρωπαϊκά έντυπα, ηλεκτρονικά περιοδικά, blogs και ιστοσελίδες.

Το 2008 η Εύη διοργάνωσε τις πρώτες “κατασκηνώσεις windsurfing για κορίτσια” στην Ελλάδα, με στόχο να παρακινήσει κορίτσια να ξεκινήσουν το άθλημα και να τις βοηθήσει να εξελιχθούν. Μεταξύ 2008 - 2011, οι προπονητικές της κατασκηνώσεις είχαν συνολικά 300 συμμετοχές. Η Εύη έχει ασχοληθεί επίσης ενεργά με τη διδασκαλία ιστιοσανίδας σε παιδιά, έχοντας οργανώσει ακαδημία windsurfing εξέχοντος ιδιωτικού σχολείου της Αθήνας και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις θαλασσίων σπορ για παιδιά.

Μετά από δυο τραυματισμούς, έναν το 2010 στο νερό και έναν το 2014 σε τροχαίο, η Εύη δεν είναι πλέον ενεργή ως αθλήτρια windsurfing.

Σήμερα δραστηριοποιείται ως προπονήτρια windsurfing και personal trainer, συνεχίζοντας παράλληλα την εκπαίδευσή της στη γυμναστική και ειδικότερα στη διαχείριση τραυματισμών και μυϊκών ανισορροπιών σε αθλητές και ασκούμενους.

Σύνδεσμοι:
http://www.evitsape.com 

Instagram | Facebook | Youtube

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts